dijous, 30 d’agost del 2018

Es busca: promoció 1985-1988 de Biblioteconomia i Documentació

Es busca una classe sencera.



Es busquen les bibliotecàries de la promoció de 1985-1988 de la diplomatura en Biblioteconomia i Documentació de l'Escola Universitària Jordi Rubió i Balaguer, de la Universitat de Barcelona.
Es busquen per celebrar els 30 anys de professió en biblioteques públiques, universitàries, especialitzades, infantils, escolars, nacionals, hospitalàries, centres coordinadors, centres de documentació...
30 anys des d’aquell juny de 1988 en què vam finalitzar la carrera, on havíem après a fer fitxes de cartró i de seguida ens van llençar a catalogar automatitzadament, a fer promoció de la lectura, dinamització, atenció als usuaris, a la diversitat, dirigir clubs de lectura, donar suport a la informació, a la recerca, a la comunitat...
Fa 30 anys no ens podíem imaginar, ni d’enfora, què seria el que ens canviaria la vida i com ho faria: Internet. Un avenç inimaginable que estem convertint en el nostre aliat perquè no ens condemni a ser una espècie en perill d’extinció.
No! Açò mai!
I aquí seguim, amb dues terceres parts de la nostra vida professional ja passada i, tanmateix, continuam afrontant reptes i novetats a diari per oferir un servei d’acord amb els temps. Aquests temps que no corren, sinó que volen, cada cop més liderats per les noves generacions tan tecnològiques i interactives, i que en dos telediaris ens rellevaran perquè nosaltres ens poguem dedicar a... llegir encara més!
Es busca la generació del 67 de bibliotecàries per celebrar 30 anys de feina i compromís amb la cultura, la lectura, la formació, el lleure i els nostres usuaris, la nostra raó de ser.
Esperam que ens trobem totes per celebrar pròximament aquest gran esdeveniment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada